Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φωτογραφικό υλικό

Ιανουάριος 2018

Καλώς ήρθατε στο φωτογραφικό μας υλικό. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε ένα σύνολο από 3 άρθρα ταξινομημένα βάση ετών και μηνών.

Η ΕΙΣ ΔΙΑΚΟΝΟΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ κ. ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΑΤΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΒΥΡΩΝΟΣ

Η ΕΙΣ ΔΙΑΚΟΝΟΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ κ. ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΑΤΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΒΥΡΩΝΟΣ  Χειροτονία Διακόνου ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δανιήλ την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος. Ο νέος Διάκονος ονομάζεται κ. Ματθαίος Δάτσικας και είναι έγγαμος. Ο νεοχειροτονηθείς που εντάχθηκε στον κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, θα διακονήσει στην ενορία της χειροτονίας του. Άξιος!   ... διαβάστε περισσότερα..

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ         Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Μουρούτσος» του Δήμου Δάφνης-Υμηττού η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας για το νέο έτος.Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δανιήλ, πλαισιούμενος από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως μας πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη κ.Καλλίνικο Νικολάου και τους προισταμένους των δύο ενοριών του ομονύμου Δήμου πανοσιολογιωτάτους αρχιμανδρίτες κ. Μάξιμο Μητράρα και κ. Συμεών Συναδινό.   ... διαβάστε περισσότερα..

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο για την συμπλήρωση των δέκα χρόνων από την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο για την συμπλήρωση των δέκα χρόνων από την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου   Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Α Κοιμητήριο Αθηνών τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εις μνήμην του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου. Το «παρών» έδωσαν πνευματικά του παιδιά, πνευματικοί αδελφοί, συνεργάτες και απλός κόσμος για να αποτίσουν ελάχιστο φόρο τιμής. Στην Θεία Λειτουργία προέστη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δανιήλ, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σύρου κ. Δωροθέου, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Κερκύρας κ. Νεκταρίου  ,Κορίνθου κ. Διονυσίου συμπροσευχομένων εντός του Αγίου Βήματος των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου. Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας ομίλησε για το πρόσωπο του Αειμνήστου Αρχιεπισκόπου, αναφερόμενος στην προσφορά του στην Εκκλησία, αλλά και στη μνήμη που έχει αφήσει, η οποία παραμένει... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 3 από 3

20181205 165004

Ιερά Μητρόπολη

Καισαριανής Βύρωνος & Υμηττού

Φορμίωνος 83

16121, Καισαριανή

Τηλ. : 210 7224123 - 210 7237133

Fax : 210 7223584

email :info@imkby.gr

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

images